Međunarodna suradnja

Ignaz L. Lieben Award / Austrian Academy of Sciences

Utorak, 17 Ožujak 2020 09:52

Donosimo informaciju o otvorenom Natječaju za nagradu Ignaz L. Lieben Award 2020, Austrijske akademije znanosti. Nagrada je namijenjena mladim znanstvenicima nositeljima doktorske titule iz polja molekularne biologije, kemije ili fizike državljanima BiH, Hrvatske, Češke, Mađarske, Slovačke, Slovenije ili Austrije s minimalno tri godine iskustva i ne starijima od 40 godina.

Rok za podnošenje prijava je 31.5.2020.

Više informacija o Natječaju i načinu prijave može se pronaći na sljedećoj poveznici https://stipendien.oeaw.ac.at/en/preise/naturwissenschaften/ignaz-l-lieben-award/. Zainteresirani kandidati se prijavljuju izravno putem navedene poveznice.

Napomena: Potrebno je da potencijalni kandidati koje se prijave na Natječaj, dostave elektronski povratnu informaciju o podnesenoj prijavi Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Međunarodna suradnja Opširnije...


Natječaj za dolazne studente iz Mostara

Petak, 13 Ožujak 2020 08:31
Sveučilište u Splitu objavilo je Natječaj za dolazne mobilnosti studenata Sveučilišta u Mostaru. Studenti se prijavljuju izravno na Sveučilište u Splitu, a više o Natječaju se može pronaći na sljedećoj poveznici 

http://www.unist.hr/en/international/students/calls-for-applications/artmid/6869/articleid/12977/natje%C4%8Daj-za-dolaznu-mobilnost-studenata-omotnica-ipa-bih-mostar.

Natječaj je otvoren do 24.3.2020. za sve studente Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

Međunarodna suradnja Opširnije...


Stipendije Europskog foruma Alpbach za 2020. godinu

Četvrtak, 05 Ožujak 2020 12:43

Donosimo informaciju od strane austrijskog kulturnog foruma o ovogodišnjem programu stipendiranja Europskog foruma Alpbach. Program ima za cilj omogućiti sudjelovanje na različitim radionicama Europskog foruma Alpbach, a namijenjena je mladima iz cijelog svijeta do 30 godina starosti.  

Rok za podnošenje prijava je 31. ožujka 2020.

Više informacija o programu može se pronaći na sljedećoj poveznici https://www.alpbach.org/de/stipendien/ ili u priloženoj brošuri.

 

EFA Scholarship Flyer 2020

Međunarodna suradnja Opširnije...


Mobilnost osoblja za CCI_Španjolska

Četvrtak, 05 Ožujak 2020 08:47

Otvoren je natječaj španjolskog međunarodnog konzorcija CCI za jednotjednu razmjenu osoblja 6 stipendija od čega 3 stipendije za držanje nastave i 3 mobilnosti za trening za ljetni semestar 2019./2020. u okviru Erasmus+ KA107 programa za polje poslovanja i međunarodne suradnje Sve mobilnosti se trebaju završiti do početka lipnja 2020.

Međunarodna suradnja Opširnije...


Popis studenata po godinama

Popis studenata po godinama

talumni logo blue

Studomat
ISS
ISS
ISS
Anketa