Pratite nas na društvenim mrežama

International cooperation

Alps Adriatic Master stipendije Alpen Adria Univerziteta u Klagenfurtu

Tuesday, 23 June 2020 10:22

Prosljeđujemo informaciju Veleposlanstva Republike Austrije u Sarajevu o mogućnosti stipendiranja studenta diplomskih studija zainteresiranih za Alpen-Adria Sveučilište u Klagenfurtu od ljetnog semestra 2021. Stipendije su namijenjene studentima koji namjeravaju upisati jedan od diplomskih studijskih programa navedenih u priloženom letku. Stipendija u trajanju od 12 mjeseci sastoji se od mjesečnog iznosa od 650 EUR, jednokratnog iznosa za putne troškove između 135 EUR i 235 EUR te oslobađanja troškova školarine za najviše 5 semestara (ukoliko student redovito ispunjavaju potrebne studijske uvjete). Prijaviti se mogu studenti iz Bosne i Hercegovine. Cjelovitu prijavnu dokumentaciju potrebno je dostaviti elektronskim putem na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  do 15. srpnja 2020.

Više informacija o postupku prijave može se pronaći u privitku.

U slučaju bilo kakvih upita ili nejasnoća zainteresirani kandidati mogu izravno kontaktirati Ured za međunarodnu suradnju Alpen-Adria-Sveučilišta u Klagenfurtu putem e-mail adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Alps Adriatic Summer Semester

Dopis

Međunarodna suradnja Read more ...


CEEPUS Scholarship opportunity to attend a summer course for free in Pécs, Hungary - September 3-12, 2020

Monday, 22 June 2020 11:31

Donosimo informaciju mađarskog Sveučilišta u Pečuhu o mogućnostima prijave studenata SUM-a za stipendiju za sudjelovanje na CEEPUS ljetnoj školi o Europskoj Uniji na temu '' Changing Europe – European Changes 2020'', koja se će se održati u razdoblju od 3. do 12. rujna 2020.

Više informacija se može pronaći u privitku ili na sljedećoj poveznici  https://incoming.pte.hu/courses/course/21280-changing-europe--european-changes-2020.

Changing Europe CEEPUS plakat

Tablica Changing Europe

CEEPUS

Međunarodna suradnja Read more ...