International cooperation

Natječaj Sveučilišta Oradea - Rumunjska za mobilnost osoblja

Tuesday, 15 June 2021 14:40

Otvoren je natječaj Sveučilišta Oradea, Rumunjska  https://www.uoradea.ro/The+University+of+Oradea za mobilnost osoblja u ljetnom semestru u razdoblju od 12. -16.  srpnja 2021. Natječaj se odvija u okviru Erasmus+ programa stipendiranja mobilnosti i odnosi na dvije (2) trening mobilnosti.

Rok za podnošenje prijava je zaključno 21. lipnja 2021. do 12:00 sati na email adresu  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Zainteresirani kandidati trebaju dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  1. Prijavni obrazac - potpisan (privitak);
  2. CV (privitak) ili poveznica na novi obrazac https://europa.eu/europass/eportfolio/screen/profile-wizard?lang=en;
  1. Motivacijsko pismo (engleski jezik);
  2. Potvrda o znanju engleskog jezika (min. B2);
  3. Ugovor o mobilnosti - popunjen i potpisan od strane kandidata i ustrojbene jedinice s koje kandidat dolazi (privitak).

Sastavni dio ovog Natječaja je tablica kriterija za odabir osoblja sukladno kojoj će zaprimljene prijave biti vrednovane.

CV

Tablica kriterija za mobilnost TRAINING

Prijavni obrazac KA107

Ugovor za trening

Međunarodna suradnja Read more ...


Javni natječaj za potporu obavljanja studentske prakse u inozemstvu

Wednesday, 09 June 2021 09:24

Fondacije za mobilnost studenata i nastavnika Federacije BiH oglasila je javni natječaj za potporu obavljanja studentske prakse u inozemstvu za studente javnih sveučilišta. Više informacija o načinu prijave i potrebnoj dokumentaciji može se pronaći na sljedećoj poveznici https://mobilnost.ba/hr/drugi-javni-poziv-za-potporu-obavljanju-studentske-prakse-u-inozemstvu/.

Međunarodna suradnja Read more ...


Program stipendiranja Američke vlade " Hubert H.Humphrey Fellowship" za akademsku 2022./23.

Wednesday, 02 June 2021 09:04
Donosimo informaciju o otvorenom natječaju za Hubert H.Humphrey stipendije američke vlade.
Rok za podnošenje prijava je 1. kolovoz 2021., a više informacija o uvjetima natječaja kao i samoj stipendiji može se pronaći u priloženom dokumentu ili na sljedećoj poveznici https://ba.usembassy.gov/education-culture/educational-exchanges/educational-exchanges-programs/hubert-h-humphrey-fellowship-program/.
 
Natječaj možete pogledati ovdje.

Međunarodna suradnja Read more ...


Stipendija za prvu godinu Master programa na sveučilištu u Klagenfurtu

Monday, 31 May 2021 08:29

Sveučilište u Klagenfurtu, Austrija nudi stipendije za master studij u  području informacijskih i komunikacijskih tehnologija.

Područja master studija  za koja se može prijaviti su: matematika, informatika, informacijski menadžment, razvoj igara i inženjerstvo, informacijski i komunikacijski inženjering (ICE).
Rok za podnošenje prijava je 5.6.2021. 
Više detalja, kao i sve informacije oko prijave možete pronaći u dokumentu u privitku, kao i na web stranici: https://www.aau.at/en/study/student-life/scholarships-grants/technology-scholarships/.
 
Više informacija možete provjeriti ovdje.

Međunarodna suradnja Read more ...


Anketa