International cooperation

Stipendije "Eugen Ionescu"

Tuesday, 01 February 2022 10:27

AUF (Agence Universitaire de la Francophonie) je objavio međunarodni poziv za prijavu  programa doktorskih i postdoktorskih stipendija "Eugen Ionescu" za 2022. godinu, koji financira Ministarstvo vanjskih poslova Rumunjske i kojim upravlja zajedno s AUF-om.


Informacije o ciljevima ovog programa, postupcima prijave i potrebnim dokumentima su dostupne na: https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/bourses-de-recherche-doctorale-et-postdoctorale-eugen-ionescu-appel-candidatures-2022/
 
Rok za prijavu  je 11. ožujak 2022. godine.

Međunarodna suradnja Read more ...


Ministarstvo vanjskih poslova Države Izrael - Ambasada Izraela za BiH - poziv na online predavanje povodom Međunarodnog dana obrazovanja 24/1/22

Friday, 21 January 2022 09:15

Dostavljamo informaciju o online predavanju na engleskom jeziku "Strengthening Cultural Identity and Promoting Empathy in Early Childhood" koje će održati prof. Margalit Ziv, pedagoška direktorica igara za budućnost i akademska savjetnica MA programa za rano djetinjstvo na Kaye Academic College of Education, Beer Sheva, Israel.

Međunarodna suradnja Read more ...


Embassy of Romania - Scholarship Programme 2022-2023

Tuesday, 11 January 2022 14:23

Vlada Rumunjske pokrenula je program stipendiranja za akademsku godinu 2022./2023. za državljane zemalja koje nisu članice EU.

Natječaj je otvoren do 5. ožujka 2022., a zainteresirani kandidati trebaju se osobno prijaviti putem online platforme https://studyinromania.gov.ro, odabirom opcije Prijava za MVP stipendije ili izravno putem stranice https://scholarships.studyinromania.gov.ro kojoj se može pristupiti na engleskom ili francuskom jeziku.

Međunarodna suradnja Read more ...


Anketa