International cooperation

JOINT EXCELLENCE IN SCIENCE AND HUMANITIES - Program za postdoktorande

Thursday, 25 March 2021 16:11

Otvoren je natječaj za stipendiranje znanstvenika u okviru programa mobilnosti Akademije znanosti Republike Austrije JESH - JOINT EXCELLENCE IN SCIENCE AND HUMANITIES. Cilj programa je razvijanje suradnje između mladih inozemnih istraživača i znanstvenika iz Austrije. Program je namijenjen znanstvenicima s najviše 10 godina istraživačkog iskustva nakon završetka doktorata. Program JESH pokriva putne troškove kao i troškove smještaja tijekom boravka (u trajanju od najmanje 1 mjesec do najviše 6 mjeseci) u razdoblju od početka 2022. do ožujka 2023. godine. Krajnji rok za prijavu je 20. svibanj 2021. Više informacija o programu dostupno je na web stranici  https://stipendien.oeaw.ac.at/stipendien/jesh/, a zainteresirani kandidati mogu poslati svoje upite na email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

JESH - program

Međunarodna suradnja Read more ...


Stipendije Vlade Republike Slovačke

Thursday, 25 March 2021 16:02

Dostavljamo informaciju o otvorenom natječaju za stipendije Republike Slovačke za program mobilnosti studenta sva tri ciklusa te znanstveno-nastavno osoblje za akademsku godinu 2021./2022. Natječaj je otvoren do 30. travnja za kandidate koji se prijavljuju za narednu akademsku godinu odnosno za 31. listopada za kandidate koji se prijavljuju za ljetni semestar tekuće akademske godine. Više informacija o načinu prijave se može pronaći u priloženom letku.

LETAK

Međunarodna suradnja Read more ...


Stipendije za dodiplomski studij na Sveučilištu Chulalongkorn na Tajlandu

Thursday, 18 March 2021 08:37

Ministarstvo vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dostavilo je Ministarstvu civilnih poslova Bosne i Hercegovine informaciju o stipendijama za dodiplomski studij na Sveučilištu Chulalongkorn na Tajlandu. Međunarodna škola za inžinjering (ISE) sa Sveučilišta Chulalongkorn na Tajlandu nudi stipendije za dodiplomski studij iz različitih oblasti. Stipendije se dodjeljuju za sljedeće programe: nano inžinjering, automobilski dizajn i proizvodni inžinjering, informacijski i komunikacijski inžinjering, zrakoplovni inžinjering, robotiku i inžinjering za umjetnu inteligenciju.

Sve neophodne informacije o studiju mogu se naći na web stranici sveučilišta: www.ise.eng.chula.ac.th.

Popunjen prijavni obrazac zajedno sa drugim dokumentima potrebno je dostaviti na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. najkasnije do 31. ožujka 2021. godine.

Više u prilogu.

Međunarodna suradnja Read more ...


Anketa