International cooperation

Natječaj za studentsku mobilnost Sveučilišta u Almeriji, Španjolska - ljetni semestar 2020./2021.

Thursday, 23 July 2020 13:58

Otvoren je natječaj Sveučilišta u Almeriji, Španjolska za jednu (1) studentsku mobilnost preddiplomskog studija u trajanju od pet mjeseci za ljetni semestar akademske godine 2020./2021.

Prema potpisanom ugovoru studenti prvog studijskog ciklusa koji su upisani u drugu godinu studija se mogu prijaviti na sljedeća studijska područja:

Međunarodna suradnja Read more ...


Alps Adriatic Master stipendije Alpen Adria Univerziteta u Klagenfurtu

Tuesday, 23 June 2020 10:22

Prosljeđujemo informaciju Veleposlanstva Republike Austrije u Sarajevu o mogućnosti stipendiranja studenta diplomskih studija zainteresiranih za Alpen-Adria Sveučilište u Klagenfurtu od ljetnog semestra 2021. Stipendije su namijenjene studentima koji namjeravaju upisati jedan od diplomskih studijskih programa navedenih u priloženom letku. Stipendija u trajanju od 12 mjeseci sastoji se od mjesečnog iznosa od 650 EUR, jednokratnog iznosa za putne troškove između 135 EUR i 235 EUR te oslobađanja troškova školarine za najviše 5 semestara (ukoliko student redovito ispunjavaju potrebne studijske uvjete). Prijaviti se mogu studenti iz Bosne i Hercegovine. Cjelovitu prijavnu dokumentaciju potrebno je dostaviti elektronskim putem na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  do 15. srpnja 2020.

Više informacija o postupku prijave može se pronaći u privitku.

U slučaju bilo kakvih upita ili nejasnoća zainteresirani kandidati mogu izravno kontaktirati Ured za međunarodnu suradnju Alpen-Adria-Sveučilišta u Klagenfurtu putem e-mail adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Alps Adriatic Summer Semester

Dopis

Međunarodna suradnja Read more ...


Anketa