International cooperation

Ministarstvo vanjskih poslova Države Izrael - Ambasada Izraela za BiH - poziv na apliciranje na "Excellence Fellowship Program for International Postdoctoral Researchers"

Petak, 15 Srpanj 2022 10:47

Donosimo poziv Ministarstva vanjskih poslova Države Izrael, Vijeća za visoko obrazovanje Države Izrael i veleposlanstva Izraela za BiH sa sjedištem u Tirani o otvorenom natječaju za "Excellence Fellowship Program for International Postdoctoral Researchers".

Programom je predviđena godišnja stipendije u iznosu od 160.000 NIS (~50.000$) koja se dodjeljuju postdoktorandima na dvije godine i odnosi se na sva znanstvena područja.

Rok za podnošenje prijava je 1. listopad 2022.

Više informacija o  natječaju dostupno je na sljedećoj poveznici https://www.academy.ac.il/RichText/GeneralPage.aspx?nodeId=1251&utm_source=facebook,+twitter,+linkedin.

Također se mole kandidati koji se prijave na predmetni natječaj da obavijeste i Ured za međunarodnu suradnju SUM-a o podnešenoj prijavi putem email adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Međunarodna suradnja Opširnije...


UNICORN project - Open Conference on “International Service-Learning and Intercultural Competence: a discussion around the UNICORN and TICKET projects”

Četvrtak, 02 Lipanj 2022 17:18
U ime Sveučilišta u Bologni, dostavljamo poziv za međunarodnu  konferenciju pod nazivom "International Service-Learning and Intercultural Competence: a discussion around the UNICORN and TICKET projects”, koju organizira Ured za međunarodne odnose Sveučilišta u Bologni, dana 23. lipnja 2022., u sklopu Staff Training Week-a " Internationalisation for social engagement: boosting the capacity of universities to meet global challenges”.
 
Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, no broj mjesta je ograničen. 
Prijave traju do 5. lipnja.

Međunarodna suradnja Opširnije...


Save the date: intensive training course

Četvrtak, 02 Lipanj 2022 17:17

Donosimo obavijest o “INTENSIVE TRAINING COURSE ON EUSAIR” ,  novom tečaju koji UniAdrion nudi za mlade od 18 do 35 godina.

Više informacija možete provjeriti na plakatu ispod.

Međunarodna suradnja Opširnije...


L'Oreal nagrade za žene u znanosti za 2023. godinu

Utorak, 10 Svibanj 2022 08:24

Dostavljamo dopis Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine o otvorenom pozivu UNESCO – L'Oreal nagrade za žene u znanosti za 2023. godinu.


U okviru ovog poziva bit će dodijeljeno 5 nagrada u vrijednosti od 100,000 EUR znanstvenicama za njihov doprinos istraživanju u sferi fizike, matematike i informatike. 

Nominacije se dostavljaju isključivo putem web platforme: https://www.forwomeninscience.com/ , a rok za prijavu je 31.5.2022.

Više informacija imate ovdje.

Međunarodna suradnja Opširnije...


Poziv za dodjelu stipendija

Četvrtak, 05 Svibanj 2022 08:45
Ured za međunarodne odnose Sveučilišta Insubria (Varese, Italija) objavio je poziv za prijavu za dodjelu 20 stipendija stranim studentima u ak. 2022./2023.
 
 
Rok za prijavu je 15. svibnja 2022. u 12 sati (po talijanskom vremenu).

Međunarodna suradnja Opširnije...


Anketa