Promet i logistika

Optimizacija

Ponedjeljak, 14 Ožujak 2022 10:23

Pismeni ispit za studente koji su prijavili 2. rok će biti održan u petak 18.3. u 8:00 na fakultetu.

Ispit možete prijaviti u ISS-u

Molim sve studente koji planiraju pristupiti ispitu da mi se jave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Promet i logistika Opširnije...


Optimizacija

Petak, 11 Ožujak 2022 08:59

Vježbe iz kolegija će se održati danas, 11.3. s početkom u 12 sati na fakultetu.

Predavanja će početi 18.3. s početkom u 8 sati na fakultetu.

Mole se svi studenti koji su upisali ovaj kolegij da se prijave na e-kolegij Optimizacija 2022, lozinka upisaje opt2022

Promet i logistika Opširnije...


Mehanika 2

Četvrtak, 03 Ožujak 2022 14:00

Predavanja i vježbe iz kolegija Mehanika 2 će biti ponedjeljkom s početkom u 9h.

Obavijesti Opširnije...


Studijski program Promet i logistika, smjer Cestovni promet na Sveučilištu u Mostaru je izrađen prema referentnim fakultetima u Republici Hrvatskoj te Europi. U sklopu studijskog programa studenti se obrazuju u području upravljanja prometnim tokovima, u tehnologije prijevoza robe i putnika, projektiranja prometnica i raskrižja, sigurnosti prometa, prometnog planiranja i vrednovanja projektnih rješenja. Studenti u sklopu obveznih predmeta stječu znanja iz područja analize rada i eksploatacije cestovnih prijevoznih sredstava, projektiranja i održavanja cestovnih prometnica, osnovnih elemenata sigurnosti cestovnog prometa, tehnologije cestovnog prometa s naglaskom na prijevoz robe, održavanja cestovnih vozila i špediterskog poslovanja.

Sveučilišni preddiplomski studij traje tri (3) godine, odnosno šest (6) semestara. Završetkom preddiplomskog studija stječe se naziv sveučilišni prvostupnik inženjer prometa – 180 ECTS.

Sveučilišni diplomski studij traje dvije (2) godine, odnosno četiri (4) semestara. Završetkom diplomskog studija stječe se naziv sveučilišni magistar/-ra – inženjer prometa – 240 ECTS.

E-mail: promet.logistika@fpmoz.sum.ba

Anketa