Naslovnica

Novosti


Na FPMOZ-u održan seminar u okviru programa Teacher


U okviru ERASMUS+  projekta TEACHER  održan je seminar za usavršavanje nastavnog osoblja  vezano za kompetencije budućih odgojitelja.

U četvrtak, 2. srpnja 2020. godine na Fakultetu prirodoslovno – matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održan je seminar o kompetencijama budućih odgojitelja. Kompetencije su prezentirane kroz tri područja: osobno, profesionalno i socio-komunikacijsko. Doc. dr. sc. Katarina Šimić, održala je prezentaciju o kompetencijama za osobno i profesionalno područje  koje su podijeljene na generičke i specifične kompetencije.

Službeno Opširnije
  • Četvrtak, 02 Srpanj 2020 17:05

Online upisi na FPMOZ-u


Od 29.6.2020. u 13h se zaprimaju online upisi na Fakultetu prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti. 

Prijaviti se možete na https://www.fpmoz.sum.ba/prijava/, a sve detalje možete pronaći na stranici https://upisi.fpmoz.sum.ba/.

Službeno Opširnije
  • Ponedjeljak, 29 Lipanj 2020 13:09

OBAVIJEST O PROMOCIJI MAGISTARA STRUKE I PRVOSTUPNIKA


Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, do daljnjeg se produžava rok do kojeg studenti trebaju obraniti završni odnosno diplomski rad kako bi pristupili promociji magistara struke i prvostupnika.

Točan datum promocije i detaljnije informacije o istoj bit će oglašene naknadno.

Službeno Opširnije
  • Ponedjeljak, 29 Lipanj 2020 13:06

Didaktika - upis ocjena


Upis ocjena iz Didaktike i uvid u praktikume, održat će se u četvrtak,  25.6.2020 u 9h, ured 324. Zbog mjera sigurnosti mole se studenti da po dvoje ulaze u ured i pripreme materijal / praktikum, indeks i prijavnicu ) 

Ostalo Opširnije
  • Ponedjeljak, 22 Lipanj 2020 10:20

Obavijest


Sukladno preporuci kriznog stožera prilikom ulaska i izlaska iz zgrade Fakulteta obavezno dezinficirati ruke, nositi masku te pridržavati se svih ostalih sigurnosnih mjera i preporuka.

Službeno Opširnije
  • Ponedjeljak, 15 Lipanj 2020 11:17

Obavijest za studente i djelatnike Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti


Sukladno sveučilišnom kalendaru povodom blagdana Tijelova Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru neće raditi u četvrtak, 11. lipnja 2020. godine.

Službeno Opširnije
  • Ponedjeljak, 08 Lipanj 2020 13:13
Studomat
ISS
ISS