Naslovnica

Novosti


Dekanova nagrada


Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih  znanosti Sveučilišta u Mostaru raspisuje natječaj za dodjelu Dekanove nagrade za akademsku 2016./2017. godinu.

Natječaj možete preuzeti na sljedećem linku.

Novosti Opširnije
  • Ponedjeljak, 20 Studeni 2017 12:05

Stipendije Vlade Francuske


Francuska Vlada je objavila natječaj za dodjelu stipendija za diplomske i doktorske studije u 2018. godini. Prezentacija će se održati 14. studenoga 2018. u 12:00 na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, amfiteatar A. B. Šimić.
Ostalo Opširnije
  • Ponedjeljak, 13 Studeni 2017 19:03

Jesen na FPMOZ-u: Koncert Studija glazbene umjetnosti


U sklopu programa četvrte kulturno-znanstvene manifestacije Jesena na Fakultetu prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru, održan je koncert studenata i nastavnika studija glazbene umjetnosti. Studenti i profesori studija glazbene umjetnosti predstavili su svoje umijeće Mostarskoj publici kroz 10 izvedbi. Galerija kraljice Katarine Kosače bila je ispunjena melodijom i publikom do posljednjeg mjesta.

Događanja Opširnije
  • Nedjelja, 12 Studeni 2017 23:54

Održana peta radionica BESTSDI projekta


Na Fakultetu prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti je otvorena peta radionica u okviru europskog projekta BESTSDI. Projekt objedinjuje konzorcij od 11 sveučilišta, točnije 15 fakulteta s područja zapadnog Balkana.

Sudionici projekta iz Bosne i Hercegovine su Sveučilište u Mostaru, odnosno Fakultet prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti, te univerziteti iz Sarajeva, Tuzle i Banja Luke.

Događanja Opširnije
  • Srijeda, 08 Studeni 2017 13:39

Obavijest za studente i djelatnike Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti


Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru neće raditi u srijedu i četvrtak, 1. i 2. studenog 2017. godine.

Službeno Opširnije
  • Utorak, 31 Listopad 2017 13:02

Postani član udruge Switch


Switch je udruga studenata koja želi poboljšati znanje i vještine studenata na području informatike i tehnike. Možete učiti zajedno s nama, razmjenjivati iskustva, koristiti sve materijale i sudjelovati na svim događajima koje udruga organizira. Naglasak se stavlja na informacijske tehnologije, međutim,suradnja sa studentima drugih smjerova i fakulteta je više nego poželjna.

Ostalo Opširnije
  • Petak, 27 Listopad 2017 09:56
Studomat
ISS
ISS