Naslovnica

Novosti


Interni natječaj za studente


U cilju promocije sustava za e-učenje i olakšanja komunikacije, Sveučilište u Mostaru raspisuje natječaj za odabir naziva sustava e-učenja na SUM-u. Na natječaj se mogu prijaviti studenti Sveučilišta u Mostaru, a najbolji prijedlog za naziv sustava e-učenja bit će nagrađen.

Sustav za e-učenje na Sveučilištu u Zagrebu zove se Merlin, Carnet-ov sustav za e-učenje na razini Republike Hrvatske zove se Loomen, sustav za e-učenje na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu ima naziv Omega. 
Sustav za e-učenje na Filozofskom fakultetu SUM-a prije pokretanja sustava za razini sveučilišta nosio je naziv DeL (Distance environment Learning).

Natječaj ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja.

Kompletan tekst natječaja može se pročitati i preuzeti na poveznici.

Ostalo Opširnije
  • Srijeda, 15 Siječanj 2020 14:25

Obavijest za studente i djelatnike Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti


Sukladno kalendaru Sveučilišta u Mostaru Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti neće raditi od utorka, 24.prosinca 2019. godine do ponedjeljka, 6. siječnja 2020.godine.

Fakultet nastavlja s radom u utorak, 7.siječnja 2020. godine.

Službeno Opširnije
  • Petak, 20 Prosinac 2019 12:09

AAI - novi korisnički elektronički identiteti studenata


U sklopu projekta autorizacijske i autentikacijske infrastrukture (AAI) Sveučilišta u Mostaru kreirani su elektronički identiteti za sve studente i nastavnike Sveučilišta u Mostaru.
Službeno Opširnije
  • Petak, 13 Prosinac 2019 12:45

Svečano otvorenje STEM centra izvrsnosti


Na Fakultetu prirodoslovno – matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru bit će održano svečano otvorenje STEM centra izvrsnosti 6. prosinca (petak) u 12.45 sati u učionici 119. Učionica je opremljena novom didaktičkom opremom u skladu sa STEM standardima u sklopu projekta Enable BiH.

Događanja Opširnije
  • Četvrtak, 05 Prosinac 2019 15:00

Studenti edukacijske rehabilitacije FPMOZ-a obilježili Međunarodni dan osoba s invaliditetom


U sklopu obilježavanja Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom, studenti edukacijske rehabilitacije FPOMOZ-a imali su svoj INFO pult u Mepas Mallu na kojem su se posjetitelji mogli informirati o osobama s invaliditetom i području rada edukacijskih rehabilitatora te sudjelovati u simulacijskim radionicama. Tom prigodom predstavili su didaktičke materijale nastale u dosadašnjem radu studenata, kao i vrijedna komunikacijska pomagala.

Događanja Opširnije
  • Utorak, 03 Prosinac 2019 22:04

Studenti edukacijske rehabilitacije organizirali predavanje povodom Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom


U sklopu obilježavanja Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom, studenti edukacijske rehabilitacije FPMOZ-a organizirali su predavanje na ovu temu.

Na predavanju organiziranom za sve studente, profesore i posjetitelje govorili su prof. dr. sc. Lelia Kiš-Glavaš na temu „Što nam kažu studenti s invaliditetom“ i studentica druge godine diplomskog studija Lora Jukić na temu „Mentalno zdravlje osoba s invaliditetom“.

Događanja Opširnije
  • Utorak, 03 Prosinac 2019 22:01
Studomat
ISS
ISS