Naslovnica

Novosti


Održana sjednica vijeća sveučilišnog Odjela prometa i logistike


Danas, 21. 4. 2020. godine, elektronskim putem održana je sjednica vijeća sveučilišnog Odjela promet i logistika, smjer Cestovni promet s početkom u 11,00 sati, a odmah nakon sjednice sastanak pročelnika Odjela i vijeća Odjela s početkom u 12,00 sati putem Google Meet-a, s ciljem analize trenutnog stanja i funkcioniranja Odjela.

Pročelnik Odjela podnio je izvješće o održanoj sjednici vijeća Odjela te konstatirao kako je ista uredno održana te svi prijedlozi jednoglasno usvojeni.

Dalje je konstatirano da se online nastava na preddiplomskom studiju Promet i logistika, smjer Cestovni promet uredno odvija te da je uprava u stalnoj komunikaciji sa studentima.

Službeno Opširnije
  • Utorak, 21 Travanj 2020 14:48

Obavijest o radu FPMOZ-a


Sukladno odluci uprave Sveučilišta u Mostaru Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti neće raditi do ponedjeljka, 20. travnja 2020. godine.

Službeno Opširnije
  • Srijeda, 08 Travanj 2020 11:34

Održan sastanak uprave FPMOZ-a s nastavnicima i stručnom službom


Uprava FPMOZ-a na čelu s dekanom, prof. dr. sc. Mariom Vasiljem, održala je sastanak s nastavnicima i stručnom službom, preko Google Meet-a, s ciljem analize trenutnog stanja i funkcioniranja Fakulteta.

Sudionici sastanka, kojih je bilo 57, su razmjenili mišljenja i iskustva te iznijeli prijedloge vezano za realizaciju nastavnog procesa što uključuje; izvođenje nastave, mogućnosti obrane završnih, diplomskih i doktorskih radova, organizaciju ispita, dostupnost literature kao i izvođenje prakse.

Pročelnici studija su dali izvještaj za svoje studije.

Predstavnici studenata iznijeli su da su studenti zadovoljni on-line nastavom, koja se kontinuirano odvija u vidu različitih aktivnosti; prezentacija, pdf materijala, lekcija, zadataka i predavanja putem Google Meet-a.

Događanja Opširnije
  • Utorak, 07 Travanj 2020 18:27

Na FPMOZ-u otvoreno preko 500 kolegija


Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti uspješno provodi nastavu na daljinu što je izazov za jednu od najbrojnijih sastavnica Sveučilišta kada je u pitanju broj studenata.

Ukupno je u sustavu SUMARUM 214 nastavnika s 528 otvorenih e-kolegija. Preko 2 tisuće studenata upisalo je barem jedan e-kolegij te je zabilježeno ukupno 9912 različitih upisa. Jedan od ponuđenih alata za održavanje nastave je Google Hangouts Meet putem kojeg je održano 457 online sastanaka.

„Uprava fakulteta provela je i anketu o zadovoljstvu nastavom na daljinu te su rezultati odlični. Postoji prostor i mogućnosti za usavršavanje, te će na ovaj način nastavnici a i studenti dodatno razvijati svoje sposobnosti i vještine“, kazala je pomoćnica dekana za studentska pitanja doc. dr. Antea Čilić. Nastavnici su dužni voditi evidenciju o održanoj nastavi na daljinu popunjavanjem obrasca.

Službeno Opširnije
  • Utorak, 31 Ožujak 2020 12:20

Natječaj za dolazne studente iz Mostara


Produžen je rok za prijavu na Natječaj za mobilnosti studenata SUM-a za Sveučilište u Splitu do 24.4.2020. Više o Natječaju se može pronaći na sljedećoj poveznici - http://www.unist.hr/en/international/students/calls-for-applications/artmid/6869/articleid/13066/produ%c5%beetak-roka-za-prijavu-za-dolaznu-mobilnost-studenata-omotnica-ipa-bih-mostar.

Ostalo Opširnije
  • Petak, 27 Ožujak 2020 23:43

Smjernice FPMOZ-a za organizaciju nastave na daljinu


Na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, danas, 17.3.2020.  s početkom u 11,00 sati održan je sastanak uprave Fakulteta s pročelnicima studija vezano za plan organizacije nastave na daljinu.

Službeno Opširnije
  • Utorak, 17 Ožujak 2020 14:49
 
 ESTA Logo RGB S e1590050249491                                                                                             
 
Studomat
ISS
ISS
ISS
Anketa